Vrijer en beter bewegen

Fysio Boyens: specialist in beweging

Heeft u last van pijnlijke spieren, pezen of gewrichten? Deze blessures ontstaan vaak door een abrupte beweging. De fysiotherapeut helpt u van deze klachten af. Fysiotherapie kan ook nodig zijn na een operatie en bij stoornissen in het zenuwstelsel, de bloedvaten, het hart en de longen. Of omdat u een dagje ouder wordt en niet alles meer vanzelf gaat. Fysio Boyens geeft u advies over uw houding en begeleidt u bij de juiste manier van bewegen.

Fysiotherapiebehandeling bij Boyens

U kunt ook zonder verwijzing naar Fysio/Manuele therapie BoyensDe eerste afspraak begint dan met een gesprek om te achterhalen of u aan het juiste adres bent.Als dat het geval is volgt een onderzoek (intake) en wordt samen met u het behandelplan opgesteld. Maatwerk….helemaal afgesteld op uw klachten en wensen!  (Wat is uw doel?)

Fysio- Manuele therapie Boyens gaat resultaatgericht te werk zodat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent of in ieder geval minder pijn ervaart.We behandelen patiënten met oefentherapie, massage en indien nodig met fysiotechniek.Dat laatste houdt in o.a.:  warmtetherapie-koudetherapie-ultra geluid-electrotherapie. U krijgt houdings-en bewegingsadviezen en een oefenschema. Aan de hand van dit schema kunt u ook thuis oefeningen doen ter bevordering van een voorspoedig herstel.

De oefentherapie omvat:

  • mobilisatie (lenigheidsoefeningen)
  • spierversterking en -stabilisatie
  • ontspanningsoefeningen
  • houdingscorrectie
  • conditietraining
  • ademtechniek