Vrijer en beter bewegen

Praktijk voor Fysiotherapie H Boyens: specialist in beweging

Heeft u last van pijnlijke spieren, pezen of gewrichten? Deze blessures ontstaan vaak door een abrupte beweging. De fysiotherapeut helpt u van deze klachten af. Fysiotherapie kan ook nodig zijn na een operatie en bij stoornissen in het zenuwstelsel, de bloedvaten, het hart en de longen. Of omdat u een dagje ouder wordt en niet alles meer vanzelf gaat. Praktijk voor Fysiotherapie H Boyens geeft u advies over uw houding en begeleidt u bij de juiste manier van bewegen.

Fysiotherapiebehandeling bij Boyens

U kunt ook zonder verwijzing naar fysio- of manuele therapie bij Boyens. De eerste afspraak begint dan met een gesprek om te achterhalen of u aan het juiste adres bent. Als dat het geval is, volgt een onderzoek (intake) en wordt samen met u het behandelplan opgesteld. Maatwerk… helemaal afgesteld op uw klachten en wensen!  (Wat is uw doel?)

 

Praktijk voor Fysiotherapie H Boyens gaat resultaatgericht te werk zodat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent of in ieder geval minder pijn ervaart. Wij behandelen patiënten met oefentherapie, massage en indien nodig met fysiotechniek. Dat laatste houdt onder andere in: warmtetherapie, koudetherapie, ultra geluid en electrotherapie. U krijgt houdings- en bewegingsadviezen en een oefenschema. Aan de hand van dit schema kunt u ook thuis oefeningen doen ter bevordering van een voorspoedig herstel.

Afspraak maken?

De oefentherapie omvat:

  • Mobilisatie (lenigheidsoefeningen)

  • Spierversterking en -stabilisatie

  • Ontspanningsoefeningen

  • Houdingscorrectie

  • Conditietraining

  • Ademtechniek